Hvilke rom bør jeg ha teppe i?

Når det kommer til interiør så finnes det mange motstridende råd, men i denne artikkelen skal vi gi deg råd til hva slags rom du bør ha teppe i. Dette er råd du kan velge å ta, eller du kan bare lese for å få litt andre perspektiver!

Soverommet

Dette er nok det mest ideelle stedet å ha teppe. Tenk deg at du våkner og er litt småkald. Deretter går du ut av senga for å plassere føttene på et lunt og varmt teppe. Høres det ikke bare herlig ut? Det som er så bra med tepper er at de bidrar til isolering av rom, så hvis du vil ha det litt ekstra lunt og koselig så er det absolutt teppe på soverommet du bør skaffe deg.

Hvor bør jeg ikke ha teppe?

Om du har vært i Storbritannia så skjønner du nok hva vi kommer til å si under dette punktet. Det finnes overraskende mange steder der at de har tepper på badet. Dette synes vi er ganske sært, men kanskje vi burde prøve oss på det vi også? For vår del virker det ganske uhygienisk, men vi bør vel ikke dømme altfor mye? Altså, i Storbritannia har de vegg til vegg-teppe på badet, ikke sånne fine tepper som gir spafølelse.

Stua

Dette blir også et naturlig alternativ å ha teppe i. Det å ha ordentlig fine tepper i stua gjør at det bidrar til at rom-følelsen blir naturlig fin. Du kan også bytte tepper for sommer og vinter, slik at stua di blir litt mer sesongbasert. Dette er jo selvsagt helt opp til deg.

Mange velger også å ha teppe på kjøkkenet, rett under kjøkkenbenkene. Dette slik at man kan samle opp en del smuler og at de ikke blir så synlige!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *