Tepper på badet? Tips til oppussing av bad

Visste du at det i gamle dager var vanlig med tepper på badet? Dette er ikke like vanlig i dag, og mange velger heller fliser når de skal legge badegulv. Her får du noen tips til når du skal pusse opp badet ditt, uansett om du velger gulvtepper eller fliser.

Ikke glem veggene

Når man pusser opp badet er det lett å ha fokus på gulvet og armatur. Men du bør ikke glemme veggene. Hvis du planlegger å sette opp baderomshyller kan det f.eks. være en idé å male veggene med maling som tåler vann, istedenfor å flislegge. De fineste baderomshyllene på markedet finner du hos Beslag, og vi anbefaler at du tar en titt på hjemmesidene deres for å bli inspirert. Her finner du garantert noe du kommer til å like.

Husk riktig verktøy

Etter at du har planlagt grundig og bestemt deg for hva slags stil og funksjon du vil ha, bør du sørge for å ha riktig verktøy og utstyr for jobben, som maling, fliser, og baderomsinnredning (f.eks. baderomshyller). Dette er spesielt viktig hvis du skal pusse opp badet selv. Når du er klar til å begynne, bør du starte med å rense og forberede overflatene grundig før du begynner å male eller legge fliser. Husk også å tenke på belysning og ventilasjon, da dette kan påvirke både utseendet og funksjonaliteten til badet ditt. Til slutt bør du være tålmodig og ta deg tid til å fullføre oppussingen grundig, slik at du kan nyte et vakkert og funksjonelt bad i lang tid fremover. Hvis du råd og synes det er litt stress å pusse opp badet selv, kan du alltids leie inn flinke håndverkere til å gjøre jobben.

Vi håper du satte pris på disse tipsene for å pusse opp badet og at du fant litt inspirasjon. Lykke til!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *