Fremhev teppene dine med nydelige tapeter

Fine tepper er smykker i hjemmet. I tillegg til å isolere og gjøre at rommet virker mer koselig og lunt, kan de også være svært dekorative. Et fargerikt teppe kan løfte et ellers minimalistisk og anonymt rom. Det samme kan du oppnå med tapeter. Har du allerede fine tepper, kan du fremheve disse ved å velge en tapet som passer.

Tapeter

Familietapeter.no finner du et stort utvalgt tapeter som passer til alle rom. Her finner du tapeter til enhver smak, fra de ledende produsentene på markedet. I tillegg til mønster som for eksempel klassiske blomster, kan du også gå for noe litt mer abstrakt. Eller hva med å tapetsere én vegg med et stort bilde? Du kan faktisk sende inn noe du har fotografert selv, og få det trykket på en tapet. Da får du noe helt unikt!

Hvilke tapeter passer til teppene dine?

Det er viktig å gå for farger og motiver som passer til teppene dine. Her er noen tips tilpasset ulike teppestiler:

  • Lyse tepper: Har du ensfargede, lyse tepper, har du mange valgmuligheter. De fleste tapeter vil passe godt til disse fargene. Hva med å gå for noe fargerikt, for å få litt liv i rommet?
  • Mønstrete tepper: Har du et teppe med mye mønster, som for eksempel et persisk teppe, kan det lønne seg å velge en ensfarget tapet. Mønster på vegger og gulv kan virke litt voldsomt for øyet, men i hjem med en maksimalistisk stil kan det likevel fungere.
  • Ensfarget teppe: Har du et ensfarget teppe i en sterk farge, kan du velge mellom alle slags tapeter. Det eneste du bør tenke på er hvilke farger som passer sammen. Studer gjerne fargesirkelen for å se hvilke farger som er komplementærfarger. Disse vil se bra ut sammen og fremheve hverandre.

Bli inspirert

Har du veldig lyst til å tapetsere, men føler at det er vanskelig å velge? Husk at du alltid kan be om tapetprøver. Se også gjerne i interiørblader og bruk Pinterest for å finne inspirasjon på nettet. Å legge tapet er en enkel måte å pusse opp på. Du slipper malingslukt og søl. Dessuten kan det holde å tapetsere bare én av veggene i stua, og rommet vil se helt annerledes ut!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *