Kjøp av persisk teppe?

Det er noen ting du må sjekke samt tenke på ved kjøp av persisk teppe. Disse teppene er normalt dyrere enn kjøp av andre tepper. Investering i et persisk teppe betyr følelsesmessig engasjement fra din side. Det er utallige forskjeller så finn det som snakker til deg.

Finne det rette

Sett et budsjett før du starter. Disse teppene blir fort dyre. Autentiske persiske tepper er håndknyttet. Sjekk knutetrådene. Tallet på knuter skal være over 120 per 6.4 kvadratcentimeter. Trådmaterialet bør være ull, eller ull og silke sammen. Farger basert på planter. Tenk på hvor du skal bruke det. Det er slitesterk og tåler daglig trafikk. Finn favorittfargen og mønster. Husk at kostnadene speiler tiden det tok å lage dette kunstverket. Din personlige stil med flott fargerikt og mykt persisk teppe snakker volumer. Å finne det rette krever arbeid og tid. Enten du velger roser eller medaljongmønster så har du investert i noe som vil gi langvarig glede og stolthet. Dette kjøpet er viktig og betydningsfullt.

Lykke til med anskaffelsen av et flott teppe med rike tradisjoner. Med teppet i hus starter nye tradisjoner for ditt gledelige kjøp.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *