Spar penger på strøm med tepper og Tibber

For oss som elsker tepper og bor med noen som ikke er like stor fan, er isoleringsargumentet svært godt å ha. Tepper gir ikke bare rommet et mer lunt og koselig utseende, det isolerer også! Enda bedre enn vanlige gulvtepper er vegg-til-vegg-tepper. Det er kanskje ikke så populært lenger, men det har svært god isoleringsevne. Dessuten er det deilig å slippe å gå barbeint over kalde gulv om høsten og vinteren. Med tepper kan man altså spare penger på strøm.

Vil du spare enda mer?

Strømmen blir selvsagt mye dyrere om vinteren. I Norge kan vinteren potensielt vare opp mot et halvt år, derfor kan det være smart å gjøre noen tiltak nå. Det finnes heldigvis lure metoder for å senke strømregningen. Prøv Tibber og få full oversikt over strømbruken din. Da slipper du tenke og gruble, men få svarene! Tibber er et digitalt strømselskap, som gir deg full oversikt over strømbruken din via en app på mobiltelefonen. Tibber gir deg daglig innsikt i hvordan du kan senke strømforbruket ditt enda mer. I tillegg til å hjelpe deg bruke mindre strøm, er Tibber et billigere alternativ i seg selv. Siden Tibber gjør alt digitalt, sparer de penger på å handle strøm, noe som kommer kundene til gode. Selskapet har ingen fortjeneste på strømmen, slik at du kan spare rundt 20 % sammenlignet med å bruke et tradisjonelt strømselskap. Ganske bra, eller hva?

Smart strøm

I appen kan du koble til det moderne utstyret du har hjemme. Appen hjelper deg med ladingen av elbilen din og med smart oppvarming. Appens store oppgave er selvsagt å hjelpe deg senke forbruket, kilowatt etter kilowatt. Derfor vil du stadig få analyser av forbruket ditt hjemme. Tjenesten koster bare 39 kroner i måneden, i tillegg til strømmen du bruker. Du vil altså spare masse penger, og konstant kunne følge med, også når du ikke er hjemme!

Penger spart er penger tjent

Det er gøy å spare penger, og det er utrolig deilig å slippe å gå i postkassen med klump i magen i vintermånedene. Du slipper å lure på hvor høy strømregningen blir, fordi appen gir deg kontinuerlig oversikt, hver eneste dag! Gjør det til en liten hobby å følge med i appen. Kanskje kan familien gjøre det til en slags konkurranse, hvor dere konkurrerer mot resultatet deres fra forrige måned? Klarer dere spare enda litt mer? La alle komme med forslag til en ting hver enkelt kan gjøre, for å spare strøm. Den månedlige summen du går i pluss, kan du kanskje spare til noe du har ønsket deg lenge? Som for eksempel et ekte persisk teppe i nydelige farger?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *