Teppemoter i 2020

Som med andre møbler og interiør følger teppe-motene etter. Gammel mote blir ny, og dette er sant for de fleste tepper. Noen, som Persiske tepper, holder plassen som populær uansett hva som rører seg. Kvalitet går aldri ut av stil er absolutt sant.

 

Teppemoter i Korona tider

Nummer 1 av trender er tepper i nøytral farge som grå. Nylon-tepper er klare favoritter med enkelt vedlikehold og motstand mot flekker. 2 på listen er tepper med print av dyr. Ikke nødvendig leopard eller zebra, men rådyrprint. Det tredje på listen er mønstret teppe. Gjerne geometriske som frisker opp nøytrale møbler.

Se mer informasjon og bilder av tepper her i oversikten. Mange flotte bilder som viser inspirerende eksempler. Få bedre innsyn med teppet i et møblert rom. Ta stilling til farger og hvordan det passer inn med variert interiør.

4 teppe mote er miljøvennlige tepper som Sisal. Bærekraftige tepper vevd av plantefiber. Såkalte “grønne gulvtepper” kommer mer og mer. 5 på listen er flislagte teppe-kvadrater i sterke farger satt sammen i unike mønstre. Disse individuelle flisene kan taes opp og vaskes for hånd. Nummer 6 er teppe mote som har kommet tilbake igjen. Dristige og sterke farger i store blomstermotiv.

7 Tepper som er lyddempende og absorberer lyden fra for eksempel et baby-værelse. Gjerne i sterke farger. Nummer 8 på listen er antilope print. De er populære på grunn av mønsteret og skjuler flekker og skitt. Den niende teppet er frekke sterke farger i store geometriske mønster. Nummer 10 og sist ut er spesialdesignede tepper i nøytrale farger.

Mange bruker den ekstra tiden Korona har gitt til oppdateringer av tepper og møbler i hjemmet. Det er mye fint å glede seg over.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *